Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

портал дія допомога фоп

Кому з ФОПів не. Відсьогодні портал Дія почав приймати заявки на отримання 8 тисяч одноразової допомоги від держави.

портал дія допомога фоп
Portal Diya Pochav Prijmati Zayavki Na Otrimannya 8 Tisyach Odnorazovoyi Dopomogi Kurs

надається найманим працівникам субєкта господарювання або ФОП.

портал дія допомога фоп

. - use digital documents. З 14 грудня до 31 грудня ФОПи та наймані працівники мають змогу. На порталі Дія зявилася послуга з надання допомоги на дітей для фізичних осіб-підприємців. Одноразова допомога ФОПам та найманим працівникам.

Заповнену заяву на реєстрацію ФОП буде перевірено та автоматично надіслано до ЄДР для проведення державної реєстрації в автоматичному режимі без участі. Карантинна допомога ФОП та працівникам із 9 квітня діє Закон заяви приймуть із 19 квітня Новини від редакції БУХГАЛТЕРua Спеціалізований сайт для бухгалтерів та аудиторів Все про бухгалтерський облік податки і. Понеділок 14 грудня 2020 1743. далі - Портал Дія у тому числі з використанням мобільного.

Одноразову допомогу для ФОП у розмірі 8 тис. Портал Дія отримав 5 тис. грн можна оформити з 19 квітня. Paper and plastic originals can now be left at home.

Одноразова матеріальна допомога застрахованим особам у розмірі 8000 грн. Карантинна допомога у розмірі 8000 грн. З 19 квітня ФОПи та наймані працівники діяльність яких була призупинена на час перебування. Пенсії пільги та допомога Пенсії пільги та допомога.

Мінцифри запустило портал державних послуг Дія. грн одноразової допомоги від держави від найманих працівників та осіб-підприємців діяльність яких підпадає під заборону в період посиленого карантину в січні. 8 тисяч допомоги у Дії. - share copies of digital documents.

інструкція для отримання послуги. Портал відкритих даних. Наша мета 100 державних послуг доступні онлайн. За перші 10 годин роботи послугою скористалися понад 5000 осіб.

- receive public services in a few clicks. By installing Action you can. Action - the state in the smartphone. Нею можуть скористатися ФОП які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої і другої групи платників.

A state in the center of which each of you. Дія не зберігає дані але використовує cookies щоб працювати правильно. як ФОПам та працівникам її отримати - інструкція. Подати документи можна через портал Дія а також за допомогою мобільного додатку Дія.

допомоги ФОПи також подаватимуть заяви і це будуть робити через портал Дія. хто не може її отримати. Знайомся з цифровими проектами над якими працює держава слідкуй за новинами та ставай частиною змін. Одноразова матеріальна допомога ФОП і найманим працівникам.

заявок на отримання 8 тис. Портал Дія почав приймати заявки від найманих працівників та фізичних осіб-підприємців діяльність яких підпадає під заборону під час. Допомога призначається на період карантину встановленого постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. To get digital versions of your documents just download the Action and log in.

Щоб отримати електронний підпис зверніться до будь-якого акредитованого центру сертифікації ключів надавши заповнену реєстраційну форму ваші паспортні дані та номер платника податків. 211 Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби covid-19. Портал відкритих даних. Відкрити власну справу за 10 хвилин оформити допомогу при народженні дитини.

41758 likes 2234 talking about this.

портал дія допомога фоп
Yak Otrimati Materialnu Dopomogu Fop Na Portali Diya Youtube

портал дія допомога фоп
Portal Diya Pochav Prijmati Zayavki Na Otrimannya 8 Tisyach Griven Malomu Biznesu Video Trk Ildana Svizhi Novini I Podiyi M Cherkasi Ukrayina

портал дія допомога фоп
Na Portali Diya Vedutsya Tehnichni Roboti Diya

портал дія допомога фоп
Dopomoga Fop Instrukciya Z Otrimannya V Diyi Youtube

портал дія допомога фоп
U Diyi Startuvala Posluga Oformlennya Materialnoyi Dopomogi Dlya Fopiv Ta Najmanih Pracivnikiv Yak Yiyi Otrimati Diya

портал дія допомога фоп
Yedinij Portal Derzhavnih Poslug Diya Onlajn Vidkrittya Fop Oformlennya Dopomogi Pri Narodzhenni Ditini Abo Pensiyi Retail Logos North Face Logo The North Face Logo

портал дія допомога фоп
U Diyi Startuvala Posluga Oformlennya Materialnoyi Dopomogi Dlya Fopiv Ta Najmanih Pracivnikiv Yak Yiyi Otrimati Diya

портал дія допомога фоп
Yak Oformiti Dopomogu Fop Za Karantin Instrukciya V Diya Fakti Ictv

Post a Comment for "портал дія допомога фоп"